NARAVNA LEPOTA IN ZDRAVJE S TRADICIJO
blagajna
MOJA KOŠARICA
Proizvodov: 0
Skupaj: 0,00 EUR
   Pokličite nas še danes
040 474 672
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 60 EUR
Naruđbe Hrvatska

Odprava brazgotin in umirjena, ter lepša koža

71 Naša zadovoljna uporabnica želi z vami deliti mnenje o neverjetnih učinkih delovanja kreme Mentanten.

Uporabnica je zapisala:

To enostavno morem deliti z vami

Nedavno tega je v moje življenje prišel mali prikupni mačji kosmatinec. Seveda preživljanje z njim je zahtevalo igro in s tem neizogibno praskanje.

Sama nisem niti opazila kako grozno zgledajo moje roke od te nedolžne igre, dokler mi niso prijatelji tega poudarili. Slika spodaj je stanje po skoraj tedenskem izogibanju take igre…
 
Naletela sem na kozmetiko Šaljič melemi, in sicer sem sama koristila Mentaten za nego kože.  Vonj sivke in zelišč v kremi, je meni pomagalo lepo spati, mucka pa odvračal od mojih rok.

Preizkus delovanja kreme

Naredila sem preizkus in si roke namazala s omenjeno kremo, ter na njih dala plastične rokavice. Pustila delovati dobre pol ure in na to nadela bombažne. Po parih urah nisem mogla verjeti,  kako se je koža umirila. Isto sem ponovila naslednji dan vendar in razlika je očitna

Odgovor

Hvala, ker ste delili vaše mnenje, izkušnje in slike. Moramo pa povedati, da krema Mentaten ni namenjena ravno temu, vsekakor pa se lahko uporabi tudi za te namene (negovanje kože). Iste in verjetno še boljše rezultate pa lahko dosežete s kremo Melop E ali z mastjo Melop G
pred uporabozvečernaslednje jutro

Deli vsebino s svojimi prijatelji!

Preberite tudi

Pravilna nega suhe kože

Suha koža si zasluži posebno pozornost še posebno v jesenskem in zimskem času, ko zunanji dejavniki kot sta veter in mraz nežno in občutljivo kožo še dodatno obremenjujejo.

Test uporabnikov krem Šaljić melemi!

Po novem sem navdušena »fanica« Šaljić melemov! Ti produkti obstajajo na trgu že dolgo časa, le sama pa sem za njih slišala nedavno.

Čiščenje obraza in izdelki za čiščenje

S čiščenjem obraza odstranimo odmrle celice, prah, nečistoče in ličila. Koža tako lažje in učinkoviteje opravlja svoje funkcije. Šele takrat ko je koža temeljito očiščena se lahko prične z nego.