NARAVNA LEPOTA IN ZDRAVJE S TRADICIJO
blagajna
MOJA KOŠARICA
Proizvodov: 0
Skupaj: 0,00 EUR
   Pokličite nas še danes
040 474 672
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 60 EUR
Naruđbe Hrvatska

Strije - kaj so strije?

strije-1 Strije so pojav, s katerim se srečujejo številne ženske. Strije lahko nastanejo kot posledica nosečnosti, ali pa zgolj kot posledica preveč hitre rasti, kateri se elastičnost kože ne more prilagoditi. Kot razpoke v notranji plasti kože, imenovani dermis, strije zahtevajo veliko več kot zgolj intenzivno vlažilno kremo, če jih želimo zmanjšati ali popolnoma odpraviti. 
Odstranjevanje strij zahteva kreme ali ostale lokalne terapije, ki so namensko formulirane za odpravljanje strij.

Pri iskanju načinov, kako odpraviti strije, bi se večina žensk odločila za uporabo kreme proti strijam. Namreč, celo najboljše kreme za strije so na voljo po še dostopnih cenah. Redki so sicer primeri, pa vendarle, nekatere najboljše kreme za strije so v trgovinah na voljo po cenah pod 30 evrov.

Terapije za odpravljanje strij se pogosto fokusirajo na prodiranje globoko v kožo, z namenom celjenja in popravila tistih razpok, ki so prisotne na površju kože. Tudi kreme za strije ne delujejo nič drugače! Najboljše kreme za strije v sebi združujejo peptide, proteine in naravne sestavine za optimalne rezultate. Vrhunske originalne kreme za odpravljanje strij se, tako neodvisno, kot tudi klinično testirajo glede rezultatov pri odpravljanju strij. Vprašanje, kako odpraviti strije, v preteklosti v svojem odgovoru ni vključevalo opcije lokalne terapije. Zahvaljujoč napredku na področju dermatoloških raziskav so postale kreme za strije široko dostopne, še zlasti prek svetovnega spleta.

Seveda obstajajo tudi druge vrste terapij za odstranitev strij, kot je na primer terapija z laserjem ali abdominoplastika. Obe opciji vključujeta kar nekaj bolečine ali neudobja, velike vsote denarja in večkratne obiske v ambulantah. Nasprotno pa se krema proti strijam lahko na telo nanaša doma; pri tem ni niti najmanjše sledi neudobja in, ne nazadnje - tovrstno odpravljanje strij je bistveno cenejše. 
 

Odpravljanje strij

Na tržišču je možno zaslediti zelo veliko ponudbo najrazličnejših krem za odpravljanje strij, ki so na voljo tako v prosti prodaji, kot tudi na zdravniški recept. Odstranitev strij se lahko, poleg drugih metod, doseže tudi z uporabo lokalne kreme za strije. Vlažilna krema pri odpravljanju strij ne bo delovala učinkovito. Strije so razpoke v plasti kože, imenovani dermis. Običajna vlažilna krema ne more pridreti dovolj globoko, da bi lahko odpravila strije.

To je najpomembnejši razlog, zakaj je pomembno izbrati neodvisno in klinično testirano, namensko zasnovano kremo za odpravljanje strij. Klinično preizkušene kreme za strije pogosto zagotavljajo boljše in bolj zanesljive rezultate kot tiste kreme, ki niso klinično testirane.

Deli vsebino s svojimi prijatelji!

Preberite tudi

Pravilna nega suhe kože

Suha koža si zasluži posebno pozornost še posebno v jesenskem in zimskem času, ko zunanji dejavniki kot sta veter in mraz nežno in občutljivo kožo še dodatno obremenjujejo.

Odprava brazgotin in umirjena, ter lepša koža

Naša zadovoljna uporabnica želi z vami deliti mnenje o neverjetnih učinkih delovanje kreme Mentaten.

Test uporabnikov krem Šaljić melemi!

Po novem sem navdušena »fanica« Šaljić melemov! Ti produkti obstajajo na trgu že dolgo časa, le sama pa sem za njih slišala nedavno.