NARAVNA LEPOTA IN ZDRAVJE S TRADICIJO
blagajna
MOJA KOŠARICA
Proizvodov: 0
Skupaj: 0,00 EUR
   Pokličite nas še danes
040 474 672
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 60 EUR
Naruđbe Hrvatska

Test uporabnikov krem Šaljić melemi!

fifce

Kdo so fifice.com? 

Modni in lepotni trendi, ličenje, domača izdelava lepotnih pripravkov - vse to in še več najdete na njihovi spletni strani http://fifice.com/


Njihov članek na temo krem Šaljić melemi

Po dolgem času sem si kooončno priborila nekaj minut zase in za svoje misli. Že od poroda naprej želim z vam deliti novo odkritje, a mi nikakor ni zneslo. Sedaj, ko imam doma novo šefico, je moj urnik obrnjen na glavo, saj delujem po njeno taktirko- viva la Kim. Naj kar preidem k bistvu, dokler še imam to možnost.

Po novem sem navdušena »fanica« Šaljić melemov! Ti produkti obstajajo na trgu že dolgo časa, le sama pa sem za njih slišala nedavno. Pravzaprav so mi jih priporočili že v času nosečnosti in sem nad njimi preprosto navdušena. Gre za tradicionalne in povsem naravne balzame, ki so narejeni iz ekstrakta zdravilnih rastlin v nepredelanem olivnem olju. Ta njihova “naravnost” pa se pozna tudi po povsem naravnem vonju. In ker je naravno najbolj zdravo, sem jih preizkusila brez kakršnega koli strahu pred morebitnimi reakcijami. Teh izdelkov je kar nekaj, zato vseh še nisem utegnila preizkusiti. A, če so vsaj pol tako učinkoviti kot te ki sem jih, potem so vredni vsakega evra! Naj ti na kratko predstavim tiste, že preizkušene iz moje strani.

MELOP E

Melop E je balzam, sestavljen iz ekstraktov različnih naravnih zelišč in obogaten z oljčnim oljem. Slednje namreč kožo neguje in jo nahrani s prepotrebnimi vitamini. Ta balzam je odličen za zdravljenje lažjih opeklin, ter odpravljanje brazgotin. Njegove učinkovine prodrejo v kožo, vzpodbudijo naravno obnovo kože in na ta način blažijo bolečine ter zmanjšajo rdečico v primeru opeklin. Ta izdelek mora imeti vsaka prava gospodinja in mama, saj preverjeno blaži opekline pri delu v kuhinji, kot tudi opekline zaradi sonca.

STRIET

Striet je krema idealna za vse, ki se borijo s strijami! Priporočljivo je, da jo uporabite že kot preventivo pred nastankom strij, saj deluje kot naravni ščit. V tem primeru jo svetujem vsem nosečnicam, saj je naravna in povsem varna. Uporabljate jo lahko tudi kasneje, v času dojenja, kar je še dodatna prednost. Krema pa uspešno zgladi tudi že nastale strije. Pri tem naj povem, da krema ne dela čudežev in morda tistih večjih strij ne bo povsem odpravila, zagotovo pa bo zmanjšala njihovo intenzivnost!

MENTATEN

Mentaten pa je krema namenjena vsem. To je krema namenjena negi celotnega telesa, tudi negi obraza. Z redno uporabo koža postaja gladka in nežna, tiste, ki imate kakšno gubico, pa bo ta krema uspešno rahlo zgladila.

Tu so še kreme za sončenje in ostalo… Vendar, kot že omenjeno, teh še nisem preizkusila, zato jih nisem omenila, saj ne želim širiti napačnih informacij ali izdelke kakor koli podceniti. Za vse preizkušeno pa lahko povem le to, daj je učinek neverjeten! Sama sem še vedno pod pozitivnim vtisom in kar ne morem se načuditi, da je nekaj tako naravnega in nedolžnega, lahko tako učinkovito. Povrhu vsega pa me je presenetila tudi sama cena izdelkov. Prepričana sem bila, da gre zopet za kakšno marketinško nategovanje, kjer se vse vrti okoli bajnih zaslužkov in da me bo cena dobesedno vrgla na rit – a sem bila presenečena! Vsi izdelki imajo povsem normalne cene, dostopne tudi nam, navadnim smrtnikom. Skratka, TOP! Da ne bom preveč dolgovezila, je najbolje, da si njihove izdelke ogledaš in jih naročiš na njihovi spletni strani, kjer so vam na voljo tudi za kakršno koli vprašanje. Lahko pa se jim pridružiš in jih spremljaš tudi prekofacebooka. Konec koncev, pa se lahko obrneš tudi name preko maila (info@fifice.com) ali facebooka. Z veseljem ti bom pomagala!

Vir: fifice.com

Deli vsebino s svojimi prijatelji!

Preberite tudi

Pravilna nega suhe kože

Suha koža si zasluži posebno pozornost še posebno v jesenskem in zimskem času, ko zunanji dejavniki kot sta veter in mraz nežno in občutljivo kožo še dodatno obremenjujejo.

Odprava brazgotin in umirjena, ter lepša koža

Naša zadovoljna uporabnica želi z vami deliti mnenje o neverjetnih učinkih delovanje kreme Mentaten.

Čiščenje obraza in izdelki za čiščenje

S čiščenjem obraza odstranimo odmrle celice, prah, nečistoče in ličila. Koža tako lažje in učinkoviteje opravlja svoje funkcije. Šele takrat ko je koža temeljito očiščena se lahko prične z nego.