NARAVNA LEPOTA IN ZDRAVJE S TRADICIJO
blagajna
MOJA KOŠARICA
Proizvodov: 0
Skupaj: 0,00 EUR
   Pokličite nas še danes
040 474 672
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri nakupu nad 60 EUR
Naruđbe Hrvatska

Mnenja zadovoljnih uporabnikov

Tjaša Bulut

Caw... morem vam povedat da je krema Mentaten- odlicna, meni kot nocna krema. Ze po 3 dneh sem opazila vidne spremembe na licu.Meni je najpomembneje da vlazi a ne masti...najboljse pa da se pore ne masijo, mozoljcki ne nastajajo vec nekontrolirano. Sem sama najvecji skeptik a od kar sem jo dobila sem prezadovoljna :-)

Vir: facebook

Natasa Wall

Moram pohvalit izdelek, Melop E, nekaj najboljšega kar sem kdaj poskusila. Uporabljam ga za vse in ne pogrešam nobene druge kreme. Sploh na moje roke je naredil neverjetne učinek :)

Vir: facebook

Marko Kotnik

ali je mogoče dobiti vaš čudežni ,Melop E,v večji embalaži kot 150 ml ? Sem 25% opečen in bi tega potreboval malo več. Hvala za to mazilo res dela čudeže

Vir: facebook

Maja Povalej

Najlepša hvala za kremo, predvsem pa mi je všeč vonj sivke :-)

Vir: facebook

Vojislav Petrovic

Koristim Saljic proizvode vec kot 30 let. Vsi so fantasticni. Moje iskreno priporočilo.

Vir: facebook

ikac013

Moje mnenje o Mentatenu... Definitivno so za mešano/masno kožo, sam pos sebi je mastn sam ko se se izpere se vidi koliko je koža bolj suha, pravi balzam za obraz, vmirja ga, koža postane bolj nežna in ten umerjen. jst sem zelo zadovoljna.

Vir : Ana.rs

panta rei 2

Moram tudi jst, da pohvalim še enkrat Mentaten.
Nobene sledi masni koži ni več, nahranjena je in občutek je nevrjeten!
Danes sem se naličila, kompletno in odličen je kod podlaga, že 8h in nič se ni premaknilo in nebleščim se sploh!

Vir: Ana.rs
 

panta rei

Pisala sem že dosti o Mentatenu, pa da se neponavljam. Obraz mi je te dni bil kot da sm v pubertetu (v katerem btw nisem imela nobenega mozolja) vse mi je vdarlo ven in že tretji dan se mažem z Mentatenom in že po prvem mazanju so začeli mozolji izginjati. On na prvi dotik deluje masno, ampak mi se nebi obraz v enem dnevu spremenil v to kak je zdej, mozolj so se posušili, krastice so odpadle in izginjajo tudi fleki in to v rekordnem času.

Jelena-SU

Jst Striet uporabljam že leta in leta. Prvo Mentin in Sedaj Šaljićev originalni. Morm se pohvalit, da rdečih skoraj ni a bele so vidno zmanjšane. Uporabljala sem za brazgotino Melop E in mi je malo zmanjšal brazgotino (čeprav nisem redno mazala). Ena oseba mi je dala dobro idejo, da probam tudi njega da mažem na strije, kajti so tudi strije brazgotine.

Vir: ana.rs

Pegipeg

Jst sem v prvi nosečnosti in sedaj uporabljala Striet in takrat mi je trebuh odlično zgledal, kot ogledalo bleščeč in brez ene črte, ampak sem se zaribala, ker ga nisem uporabljala tudi malo po poprodu pa so se takrat pojavle, ampak nič pretirano.

Vir: forum.roditeljportal.com

Snezana.m

In jst bom kupila Šaljićevo kremo. Moja sestra se z njo mazala in niso joj se pojavle nove strije. Čeprav ima nagnjenost za strije (pojavle so se ji v pubertetu). Edino stražnjice ni mazala in sos se tam pojavle.

Se pravi moramo si mazati vse dele telesa, kateri nam se širijo v nosečnosti.

Vir: forum.roditeljportal.com

Oblak_u_bikiniju

Da vam dam en velik nasvet. Striet in zopet Striet.
Uporabljam ga na trebuhu in prsih, ne tako redno na nogah. Zgoraj niti ene strije, po stegnih 3-4 čisto male strije, amapk so tle... Zato - Striet, apsolutno, saj kar moje iskušnje povejo.

Vir: forum.roditeljportal.com

anja_s

Slišim od žensk, katere so imele različne operacije (ne tako male) do so im brazgotine skoraj čisto izginile po uporabi Šaljićevih melema (verjetno tistih za brazgotine), a koligice, katere so rodile so imele samo pohvalne besede za Šaljićev melem proti strijam.
Toliko jst vem o Šaljiću.

Vir: ana.rs

MinnaG

Mentaten vedno imam v hiši i pogosto si mažem obraz znjim, vglavnem zvečer, kajti čez dan pod šminko potrebujem nekaj bolj močnega... a ga morm dodatno hvalit, če je postal neizostavni preparat za vse naše člane družine že leta in leta.

Vir : ana.rs